Ik ben David. Ik ben geboren op 2 november 1993 en kom uit een muzikaal gezin. Toen ik klein was, zong ik al mee met mijn moeder en vader die gitaar spelen. Ik heb trompetles gehad en heb mezelf piano en gitaar aangeleerd. Naast dat ik veel aan muziek doe, speel ik ook graag rugby. Grote muzikale voorbeelden zijn voor mij o.a. Bløf en Coldplay.

Ik ben Simon. Ik ben geboren op 13 januari 1992 in Nuenen. Ik ben vroeger begonnen met pianoles volgen. Hier heb ik door omstandigheden mee moeten stoppen. Een aantal jaar later heb ik de muzikale behoefte opgepakt en ben ik gaan drummen, zingen en ik speel tegenwoordig ook trompet. Muzikale voorbeelden zijn: Red Hot Chili Peppers, Ramses Shaffy en Charl Delemarre.

Over ons

Wij zijn Meneer Schurk, een singer-songwriterduo bestaand uit Simon van den Hurk (26) en David Schram (25). Met ons eigen repertoire willen wij het publiek mee op reis nemen in onze gedachten. Met piano, gitaar, trompet en onze zang raken wij de gevoelige snaar. Het eigen werk wisselen we af met populaire covers, zoals Budapest (George Ezra), Nergens goed voor (De Dijk) en In my place (Coldplay). Het repertoire van Meneer Schurk bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige, maar ook uit Engelstalige nummers.

Over Simon

Over David

gallery/david voor website
gallery/simon voor website
www.000webhost.com