24 juni 2017 - Meneer Schurk speelde deze dag op De dag van de Kampvuurmuzikant. Dit is een dag georganiseerd op 21 deelnemende Natuurkampeer-terreinen, waarbij rondom het kampvuur muziek wordt gemaakt. Per locatie waren er vijf deelnemers. Op Camping Ottermeerhoeve heeft Meneer Schurk de eerste prijs gewonnen! Dankjewel jury, publiek en alle andere muzikanten!

gallery/kampvuurmuzikant

Nieuws

Op deze pagina plaatsen we het belangrijkste nieuws.

07 november 2017 - Er is de afgelopen tijd hard aan nieuwe originele nummers gewerkt. Deze zijn afgelopen weekend voor het eerst te horen geweest tijdens het optreden bij PopEI. Daar was de primeur te horen van onder andere John's Bubble en Zachte Bries. We zijn erg blij en trots op de nieuwe nummers en spelen ze graag vaker! Ons volledige repertoire is terug te vinden op onze website.

gallery/popei 05-11

05 januari 2018 - Allereerst wensen we iedereen het beste voor 2018! Wij hopen dat het een mooi muzikaal jaar wordt met leuke optredens. Dankjewel voor alle support in 2017.

 

Op 30 december speelden we op de radio (RPL Woerden) bij Podium 107.1 van Maarten Verduijn. Hierbij zijn onze foto's gemaakt, hebben we een interview gedaan en hebben we drie van onze eigen nummers gespeeld. Een bijzonder leuk laatste optreden van het jaar. Heb je het gemist? Het item is terug te luisteren via deze link.

gallery/dsc_9617_2
www.000webhost.com